Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zupa z wieprzowiny na sposób chiński

Składniki:

  • 20 dkg gotowanego, chudego mięsa wieprzowego
  • 4 suszone grzyby (w oryginale Shiitake)
  • 10 dkg konserwowanych pędów bambusa
  • 10 dkg szpinaku lub kapusty chińskiej
  • 2 drobno pokrajane zielone cebulki
  • 20 dkg makaronu ryżowego
  • 750 ml (3 szklanki) bulionu drobiowego
  • 2 łyżeczki jasnego sosu sojowego
  • 2 łyżeczki oleju
  • papryczka chili, sól, pieprz, cukier do smaku


Sposób przyrządzenia:

Makaron sparzyć wg przepisu na opakowaniu, odcedzić, polać sosem sojowym, dokładnie wymieszać, podzielić w miseczkach na porcje, odstawić w ciepłe miejsce. Grzyby zalać wrzątkiem, a gdy zmiękną odciąć trzony, kapelusze pokroić w paseczki. W rondlu rozgrzać olej, dodać pokrojone w paseczki lub kostkę mięso, pędy bambusa, połowę posiekanej cebulki, szpinak, grzyby, smażyć mieszając 3 minuty, przyprawić, wymieszać. Do rondla dodać bulion drobiowy, doprowadzić do wrzenia, skorygować ewentualnie smak przyprawami. Dodać resztę zielonej cebulki i podawać z przygotowanym wcześniej makaronem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *