Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zupa z sera camembert

Składniki:

  • 25 g masła
  • 1/2 kg cebuli
  • 2 łyżki oleju słonecznikowego
  • 1,1 litra wywaru – drobiowego lub warzywnego
  • 225 g sera camembert
  • 4 łyżki śmietany
  • 20 g zielonej pietruszki
  • sól
  • pieprz
  • pietruszka do dekoracji


Przygotowanie:

W dużym rondlu roztop masło, zmieszaj z olejem słonecznikowym, dodaj cebulę i podsmaż ją przez ok. 20 min na złoty kolor, co jakiś czas mieszając, aby cebula się nie przypaliła. Dodaj wywar i gotuj wszystko na wolnym ogniu przez 15 minut. Następnie włóż do rondla ser camembert, rozdrobnioną natkę pietruszki, wlej śmietanę i wszystko wymieszaj, aż ser się roztopi. Tak powstałą zupę podziel na dwie równe części. Jedną część przelej do miksera i zmiksuj, a następnie z powrotem wlej ją do rondla z pozostałą częścią zupy. Ponownie dobrze wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem. Podawaj z małymi grzankami i udekoruj zupę zieloną pietruszką.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *