Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zupa szpinakowa z czosnkiem

Składniki:

  • 2 litry wody
  • kostka bulionu drobiowego
  • 1 opakowanie szpinaku / mrożonka/
  • 1 szklanka śmietany
  • 1 żółtko
  • 4 ząbki czosnku
  • sól, pieprz do smaku
  • 1 łyżka mąki
  • 1 łyżka masła

Sposób przyrządzenia:
Z mąki i tłuszczu przyrządzić jasną zasmażkę, zalać  wodą, dodać  kostkę  bulionową i zagotować. Szpinak rozmrozić, dodać  do wywaru, ponownie zagotować. Do zupy dodać obrany i przeciśnięty przez praskę czosnek, pod koniec gotowania dolać śmietanę z roztrzepanym żółtkiem, zmiksować. Udekorować kleksem śmietany.
 

Post navigation

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *