Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zupa krem ze szparagów z winem

 

Składniki:

  • 1 pęczek świeżych szparagów
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 cebula
  • 4 ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka soli
  • 1 łyżeczka suszonej bazylii
  • ¼ szkl. białego wina
  • 3 szkl. bulionu warzywnego
  • 300 g mrożonego groszku
  • 2 szkl. tłustej śmietany
  • ¼ łyżeczki pieprzu

 

 

Sposób wykonania;
Na rozgrzaną oliwę wrzucić szparagi, posiekaną cebulkę oraz czosnek.
Całość oprószyć solą i trzymać na ogniu około 15 minut.
Po tym czasie polać winem i gotować do momentu aż wino wyparuje wówczas wlać bulion.
Pozostawić na ogniu jeszcze przez 20 minut.
Następnie zdjąć z ognia, wrzucić groszek i całość zmiksować aby powstała kremowa konsystencja po czym całość podgrzać, wymieszać ze śmietaną i doprawić do smaku solą, pieprzem oraz bazylią.

Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez Katarzyna Jaworska

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *