Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zawiesista zupa grzybowa z wołowiną

Składniki:

  • 25 dkg pokrojonej w kostkę wołowiny
  • ½ szklanki suszonych borowików
  • 25 dkg pokrojonych w plastry pieczarek
  • 1 drobno posiekana cebula
  • 1 pokrojona w plastry marchewka
  • 1 pokrojona w cienkie plastry łodyga selera naciowego
  • 1 mały, pokrojony w plastry pasternak
  • 2 posiekane ząbki czosnku
  • 1 łyżka oliwy
  • 6 szklanek bulionu mięsnego
  • 3 szklanki wody
  • 3 łyżki kaszy manny
  • 2 łyżki posiekanej naci pietruszki
  • sól, pieprz


Sposób przygotowania:

Suszone borowiki zalać 1 szklanką wrzącej wody, odstawić na 30 minut. Gdy grzyby zmiękną odcedzić je zachowując wywar. Grzyby posiekać. W rondlu rozgrzać oliwę, dodać pieczarki i cebulę, smażyć mieszając 10 minut. Dodać marchewkę, seler, pasternak i czosnek, smażyć kolejne 5 minut. Na patelni rozgrzać 1 łyżkę oleju, dodać mięso, dokładnie je obrumienić. Dodać 1 szklankę bulionu, chwilę gotować, przełożyć do rondla. Dodać pozostały bulion i wywar z grzybów, 2 szklanki wody, przyprawy. Doprowadzić do wrzenia, gotować powoli aż mięso zmięknie. Skorygować smak solą i pieprzem, dodać kaszę mannę i gotować jeszcze 15 minut. Przed podaniem posypać zieloną natką pietruszki.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *