Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zapiekanka z porem, ziemniakami i kiełbasą

Składniki:

  • 750 g ziemniaków
  • 750 g porów
  • 250 g kiełbasy parówkowej
  • 40 g margaryny
  • 30 g mąki
  • ¼ l bulionu
  • ¼ l mleka
  • pieprz
  • kminek
  • 125 g ementalera

    Sposób wykonania:
    Obrane ziemniaki pokroić w plastry które pogotować około7  minut w osolonym wrzątku.
    W między czasie pory pokroić w krążki i zblanszowac je około 3 minut we wrzątku.
    Następnie na 30 g rozgrzanej margaryny przesmażyć mąkę, rozprowadzić ją bulionem oraz mlekiem po czym dodać starty er.
    Całość mieszać i gotować na małym ogniu, aż ser się rozpuści.
    Doprawić do smaku solą, pieprzem oraz kminkiem.
    Plastry ziemniaków ułożyć w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym resztą margaryny.
    Na nich ułożyć kiełbasę pokrojoną w kostkę a na koniec rozłożyć pory.
    Zalać całość sosem i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni na około 30 minut.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *