Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zapiekanka z owoców morza

Składniki:

  • 1 kg małży
  • 750 ml bulionu
  • 1 pęczek cebulki
  • 80 g masła
  • 90 g mąki
  • 250 ml wywaru
  • 250 ml śmietany
  • 2 łyżki sosu Worcester
  • sól
  • pieprz
  • 250 g gotowanych krewetek
  • 3 łyki posiekanej natki pietruszki
  • 150 g bułki tartej
  • tłuszcz do formy

    Sposób wykonania:
    Otwarte muszle maż wyrzucić a resztę zalać wodą i odstawić na 30 minut.
    Po tym czasie małe odcedzić, zalać wywarem i gotować około 8 minut.
    Muszle, które się nie otworzyły wyrzucić.
    Z pozostałych wyjąc mięso , które wrzucić na patelnie z rozgrzanym masłem.
    Oprószyć mąką i wlać śmietanę.
    Całość wymieszać i gotować do zgestnienia.
    Doprawić do smaku solą, pieprzem oraz sosem Worcester.
    Na koniec dodać krewetki, bułkę tartą oraz natkę pietruszki.
    Przełożyć całość do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem i wstawić o piekarnika z funkcją grilla na około 3 minuty.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *