Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Wykwintne jajka faszerowane

 

Składniki:

  • jajka na twardo 8 sztuk
  • koperek posiekany 1 łyżka
  • majonez 3 łyżki
  • pieprz
  • sól
  • musztarda
  • sok z cytryny 1 sztuka
  • zielenina

 

Sposób przyrządzenia:
Jajka po ugotowaniu i obraniu należy pokroić wzdłuż na połówki, wyjąć z
nich żółtka. Białka należy odłożyć. Żółtka należy w miseczce utrzeć z
majonezem, koprem i przyprawami. Tak przygotowanym farszem należy
nadziać białka, jajka faszerowane należy odłożyć na półmisek przybrać zieleniną.

Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *