Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Wstążki z czerwoną soczewicą

Składniki:

  • 200 g wstążek
  • 40 g czerwonej soczewicy
  • 100 ml bulionu
  • 1 szalotka
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 łyżeczka oliwy
  • 200 g mielonego mięsa
  • pieprz
  • 1 puszka pomidorów ( bez skórki)
  • 50 g kukurydzy
  • kilka kropel tabasco
  • oregano
  • sól

Sposób wykonania:

  1. Makron ugotować w osolonej wodzie.
    W między czasie czerwoną soczewicę zalać bulionem i gotować ok. 5 min
    Czosnek oraz szalotkę posiekać i przez chwilę dusić na rozgrzanej oliwie, wówczas dodać mielone mięso i cały czas mieszając trzymać na ogniu aż mięso nabierze brązowej barwy wtedy doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Następnie dodać do mięsa pokrojone w kostkę pomidory razem z częścią soku oraz kukurydze.
    Całość wymieszać i pozostawić na ogniu do odparowania części płynu.
    Doprawić do smaku solą oraz pieprzem a na koniec dodać oregano i soczewicę, ponownie wymieszać.
    Makaron odcedzić i polać sosem.

    Przepis został nadesłany na konkurs "Dania wszelakie" przez Podkomorze

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *