Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Wołowe zrazy faszerowane

Składniki:

  • 1 ½ kg zrazówki
  • 20 dag wędzonego boczku
  • 3 jajka
  • 2 łyżki bułki tartej
  • ½ łyżeczki mielonego ziela angielskiego
  • ½ łyżeczki majeranku
  • 2 łyżki masła
  • 1 szkl bulionu warzywnego
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:
Mięso pokroić na zrazy, które rozbić tłuczkiem.
Następnie pozostałe okrawki oraz boczek zmielić w maszynce po czym wbić do niego jajka i dodać bułkę tarta, ziele angielskie, sól oraz pieprz.
Całość dokładnie wymieszać na jednolitą masę.
Farszem posmarować zrazy, zawinąć i spiąć wykałaczką aby się nie rozpadły.
Przełożyć je do naczynia żaroodpornego  posmarować  kawałkami masła i wstawić do  rozgrzanego piekarnika na około 1,5 godziny.
W trakcie  pieczenia podlewając  bulionem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *