Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tarta serowa z miodem

Składniki:

  • 225 g mąki z proszkiem do pieczenia
  • szczypta soli
  • 1 ½ łyżeczki miałkiego cukru
  • 150 g masła
  • 4 łyżki zimnej wody
  • 375 g twarożku
  • 6 łyżek greckiego miodu
  • 3 jajka
  • ½ łyżeczki cynamonu
  • starta skórka i sok z 1 cytryny
  •  plasterki cytryny

Sposób wykonania:
Przesianą z solą mąkę posiekać razem z masłem po czym dokładnie wyrabiać aby ciasto przypominało okruchy chleba.
Wówczas dodać wodę i dokładnie zmiksować na gładkie ciasto po czym owinąć  je folią aluminiową i wstawić do lodówki na 30 minut.
W między czasie twarożek przetrzeć przez sito i dodać do niego, miód, jajka, cynamon , skórkę i sok z cytryny.
Całość dokładnie wymieszać.
Natomiast ciasto wyjąć z lodówki, rozwałkować i przełożyć do okrągłej formy.
Przykryć papierem pergaminowym i obciążyć fasolą.
Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni i piec około 15 minut.
Po tym czasie papier z fasolą zdjąć i piec kolejne 5 minut.
Na sam koniec rozłożyć nadzienie na tarce, zmniejszyć temperaturę do 180 stopni i piec ostatnie 30 minut.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *