Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sztuka mięsa z migdałowym sosem

Składniki:

  • 1 kg wołowiny
  • 1 cebula
  • jarzyny
  • parę ziaren pieprzu i ziela angielskiego
  • sól

Sos:

  • 2 szkl mleka
  • 1 szkl wywaru z cielęciny
  • 2 łyżki startego chrzanu
  • 40 g migdałów
  • 1 łyżka startej cebuli
  • 80 g masła
  • 60 g mąki
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:
Mięso delikatnie rozbić po czym gotować na małym ogniu około 1 godziny.
Po tym czasie dodać opieczoną nad gazem cebulę, jarzyny oraz przyprawy i nadal gotować do miękkości składników.
W między czasie na 60g  masła przesmażyć posiekaną cebulę oraz mąkę, rozprowadzić to zimnym mlekiem i cały czas mieszając trzymać na małym ogniu około 20 minut.
Natomiast resztę masła wymieszać z chrzanem i podgrzać na małym ogniu po czym wlać wywar z cielęciny i całość zagotować po czym dodać mleczny wywar oraz zmielone migdały.
Dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Powstały sos podawać z mięsem pokrojonym na plastry.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *