Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Szlachetna wieprzowina parowana w winie

Składniki:

  • 1 kg. chudej wieprzowiny
  • 2 marchewki
  • 2 cebule
  • 1 pietruszka
  • łyżka tłuszczu
  • łyżeczka cukru
  • 100 ml. białego wina
  • ziele angielskie
  • sól

Sposób przyrządzenia:
Mięso posolić i odstawić na 20 minut. Rozgrzać tłuszcz na patelni i obsmażyć na nim mięso ze wszystkich stron. Marchewkę i pietruszkę pokroić wzdłuż. Cebulę obrać i wraz z warzywami ułożyć obok mięsa. Dodać ziele angielskie, cukier . Lekko wymieszać i zalać winem. Dusić na małym ogniu pod przykryciem od czasu do czasu sprawdzając czy nie należy dodać wody. Mięso często obracać by nie przywarło do dna. 10 minut przed końcem duszenia zdjąć pokrywkę. Odczekać , aż mięso ostygnie i pokroić na niezbyt grube plastry.
Przepis nadesłany na konkurs Wakacyjny konkurs Pychotka.pl i Manta. Marzena Gad

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *