Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Szaszłyk z kurczaka w soku pomidorowym marynowanego

Składniki:

  • 50 dkg piersi z kurczaka
  • cebula pokrojona w plastry

Marynata:

  • 2 szklanki soku pomidorowego
  • 4 zgniecione w prasce ząbki czosnku
  • 1 posiekana drobno papryczka chili
  • bazylia i tymianek do smaku
  • sól

Sposób przyrządzenia:
Piersi kurczaka umyć, osuszyć, pokroić w grubą kostkę. Składniki marynaty dokładnie wymieszać. W misce zalać mięso  przygotowaną marynatą, przykryć, odstawić na noc do lodówki. Przed grillowaniem mięso obsączyć z nadmiary marynaty. Na namoczone wcześniej drewniane szpadki do szaszłyków nabijać mięso na przemian z posolonymi plastrami cebuli. Szaszłyki zrosić olejem i piec na dobrze nagrzanym grillu obracając kilkakrotnie. Podawać na gorąco z dodatkiem surówek.
Oczywiście skład szaszłyków można urozmaicić np plastrami boczku wędzonego.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *