Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Smażone jarzynki z imbirem, małżami i sosem sojowym

Składniki:


• około pół kg mieszanych chińskich jarzyn (gotowa mieszanka) albo wziąć bok choy (chińska kapustka), chińskie brokuły, gatunek małego młodego szpinaku
• 3 łyżki orzechowej oliwy
• łyżka oliwy sezamowej
• imbir w cienkich plasterkach (pół łyżki)
• 4 zielone cebulki – drobno pokrojone
• 2 łyżki sos ostrygowy (musi być gotowy w buteleczkach, nie da się samemu zrobić)
• łyżka sosu sojowego

Wykonanie:
Oczyścić jarzynki, szpinak trzymać osobno, aby dodać na samym końcu. Pokroić w paski chińskie brokuły i w ćwiartki bok-choy. Wrzucić do wrzątku na 1,5 minuty, szybko odcedzić. Do dużego, gorącego woka wlać oliwy i imbiru na 30 sekund, dorzucić cebulkę i resztę składników, szybko zamieszać.
Następnie mieszać jarzyny tak, aby się usmażyły. Na samym końcu dodać szpinak. Mieszać wszystko aż do pokrycia warzyw oliwą. Przyprawić do smaku smażąc nie dłużej, niż minutę i natychmiast podawać. Porcja na 4-6 osób.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *