Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Schab w bekonie

Składniki:


  • kotlety schabowe o grubości około 2, 5 cm
  • bekon lub boczek w plastrach
  • keczup pikantny
  • sól, pieprz


Sposób przyrządzenia:
Kotletom wyciętym ze schabu nadać kolisty kształt. Brzegi ponacinać ostrym nożem aby się nie zdeformowały podczas obróbki cieplnej. Lekko rozbić dłonią, brzegi opasać plastrami bekonu który przypinamy wykałaczkami lub obwiązujemy białą bawełnianą nicią. Przyprawiamy solą i pieprzem, odstawiamy na kilkanaście minut. Piekarnik nagrzewamy do 170 stopni i na brytfannie wysmarowanej olejem wstawiamy doń mięso na 30 minut. W połowie pieczenia obracamy i skrapiamy wodą. Po tym czasie mięso wyjmujemy z piekarnika, górę smarujemy keczupem i dopiekamy przez około 5 minut.
Podajemy z ziemniakami i piklami z owoców. Talerz ozdabiamy wg upodobań

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *