Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sałatka z piersi kurczaka i pomidorami

Składniki:

  • 4 ugotowane filety z kurczaka
  • sól
  • pieprz
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 endywia
  • 4 pomidory
  • 1 cebula

    Sos:

  • 200 ml wywaru
  • 75 ml octu ziołowego
  • szczypta cukru
  • 75 ml oliwy z oliwek
  • 150 g chudego twarogu
  • 50 ml słodkiej śmietany
  • 1 jajko ugotowane na twardo
  • 2 korniszony
  • pieprz
  • ½ pęczka szczypiorku

    Sposób wykonania:

    1. Filety pokroić w  kostkę, które oprószyć solą oraz pieprzem po czym natrzeć je rozgniecionym czosnkiem.
      Następnie endywię podzielić na mniejsze kawałki, cebule posiekać a pomidory pokroić na kawałki.
      Wszystko razem wymieszać.
      Wywar wymieszać z octem id oprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem oraz oliwą z oliwek i skropić sałatką.
      Następnie twaróg rozetrzeć ze śmietaną oraz posiekanym jajkiem i posiekanymi korniszonami, doprawić do smaku u solą raz pieprzem i polać sałatkę.
      Na sam koniec posypać posiekaną natką pietruszki.

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *