Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sałatka po włosku

Składniki:

  • seler 20 dag
  • marchewka 12 dag
  • ziemniaki 20 dag
  • pietruszka 8 dag
  • jabłka 15 dag
  • ogórki kwaszone 20 dag
  • zielony groszek 5 dag
  • jajka 3 sztuki
  • sos majonezowy gotowy 30 dag
  • sól
  • pieprz

    Sposób przyrządzenia:
    Warzywa należy ugotować w skórce. Ogórki konserwowe i groszek należy
    odsączyć na sitku z zalewy. Jajka należy ugotować na twardo w lekko
    osolonej wodzie. Po ostudzeniu marchew, pietruszkę, ziemniaki, selera
    należy obrać ze skórki, a następnie pokroić w kostkę. Warzywa po
    pokrojeniu wrzucić do salaterki, dodać pokrojone w kosteczkę ogórki
    kwaszone i jabłko, następnie dodać zielony groszek. Doprawić do smaku
    solą oraz pieprzem, wymieszać z sosem majonezowym. Po wyporcjowaniu
    należy ozdobić cząstkami jajek ugotowanych na twardo.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *