Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Ryżowe kotleciki

 

Składniki:

  • 25 dag. ryżu
  • 3 jajka
  • pęczek dymki
  • sól
  • 15 dag. żółtego sera
  • 1 papryczka chilli
  • 3 łyżki bułki tartej
  • 1/2 kg. pomidorów
  • 4 łyżki masła
  • olej

 

Przygotowanie:
Dymkę, szczypior i chilli posiekaj, pomidory pokrój w kostkę, a ser zetrzyj na tarce. Na 2 łyżkach masła zeszklij połowę cebuli. Wsyp ryż, smaż chwilę po czym zalej 1/2 litrem wody, posól i ugotuj. Przestudź, dodaj bułkę tartą, jajka, sól, chilli i połowę sera. Wyrób na masę, uformuj z niej kotleciki i usmaż na oleju. Na pozostałym maśle zeszklij resztę dymi, dodaj pomidory i duś 5 minut. Dodaj szczypior i przełóż pomidory do naczynia żaroodpornego . Ułóż  na nich kotleciki, posyp resztą sera i zapiekaj do zrumienienia.

Przepis nadesłany na Wiosenny konkurs wegetariański przez Janina

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *