Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Rolada wieprzowa faszerowana warzywami

Składniki:

  • 25 dag. różnokolorowych papryk
  • 1 cebula
  • ząbek czosnku
  • 3 łyżki oleju
  • sól
  • pieprz
  • suszony rozmaryn
  • suszona bazylia
  • 90 ml. sosu barbecue
  • 1i1/2 kg. łopatki wieprzowej
  • 1 kg. ziemniaków
  • suszony tymianek
  • 2 plastry boczku
  • 25 dag. gęstej, kwaśnej śmietany
  • pomidory
  • świeża bazylia i rozmaryn

Sposób przyrządzenia:
Paprykę pokroić w kostkę. Cebulę i czosnek posiekać. Przygotowane warzywa podsmażyć na łyżce oleju. Przyprawić solą i pieprzem. Mięso natrzeć solą, pieprzem, bazylią i rozmarynem. Przygotowane wcześniej warzywa wymieszać z sosem barbecue, umieścić warzywa na mięsie, a następnie zwinąć je w roladę. Obwiązać pieczeń nicią kuchenną , przełożyć do brytfanki i piec  2 godziny w temperaturze 175 stopni. Ziemniaki pokroić na mniejsze kawałki. Skropić 2 łyżkami oleju. Przyprawić solą, pieprzem i tymiankiem. Na 30 minut przed końcem pieczenia umieścić ziemniaki w brytfance. Zapiec na rumiano/po 15 minutach przewrócić na drugą stronę/.Na 10 minut przed końcem pieczenia obłożyć mięso plastrami boczku. Zapiec na rumiano. Gotową pieczeń przełożyć na półmisek. Udekorować pomidorami, listkami bazylii i rozmarynu. Śmietanę  przyprawić ziołami i podawać osobno w sosjerce.
Przepis nadesłany na konkurs Wakacyjny konkurs Pychotka.pl i Manta. Marzena Gad
 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *