Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Ragout Wioli

Składniki:

  • 1 kg mięsa wieprzowego bez kości
  • po 1 papryce: czerwonej, żółtej i zielonej
  • 1 cukinia
  • 2 cebule
  • 20 dag żółtej fasolki szparagowej
  • sól
  • 2 łyżeczki mąki
  • 2 łyżeczki tłuszczu
  • brokuł
  • po 1/4 łyżeczki cynamonu, rozmarynu, czarnego pieprzu i estragonu


Sposób przyrządzenia:

Warzywa umyć. Mięso umyć , osuszyć i wygnieść ręką. Fasolkę obrać z łyka odciąć końcówki i gotować 10 min. Papryki oczyścić z nasion, cebule obrać. składniki pokroić na dość duże kawałki. Posolić dodać cynamon, rozmaryn, pieprz i estragon podlać wodą i dusić 15 min. Zrobić zasmażkę z mąki i tłuszczu, dodać do rondla, wymieszać zagotować. Ragout podawać z chlebem lub ziemniakami.
Przepis nadesłała na "Wakacyjny konkurs Pychotka.pl i Manta" Wioletta Luter

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *