Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Rosół

Rosół z rodzynkami

Składniki: kurczak włoszczyzna sól pieprz cebula łyżka rodzynek natka pietruszki Sposób wykonania: Kurczaka pokroić na porcje po czym zalać je 2 l wody. Doprowadzić do wrzenia, wówczas dodać obraną włoszczyznę pokrojoną na kawałki. W między czasie cebulę pokroić na cząstki, które opiec w rozgrzanym piekarniku. Do zupy dodać rodzynki  oraz podpieczoną cebulę, gotować około 3…

Królewski rosół

Składniki: 50 dag wołowiny ¼ kury 15 dag cielęciny 5 dag wątróbki cielęcej 2 marchewki 1 por 1 pietruszka ½ selera 1 cebula 3 pieczarki 1 łyżka masła 1 białko sól pieprz Sposób wykonania: Cielęcinę oraz kurę zalać 2 l wody i trzymać na ogniu około 2 godzin. W między czasie wątróbkę, warzywa i pieczarki…

Rosół z kostkami parmezanu

Składniki: 4 jajka 4 łyżki stopionego masła 150 g startego parmezanu szczypta gałki muszkatołowej 150g mąki 1,5 l bulionu z kury Sposób wykonania: Do parmezanu wbić jajko, dodać maso oraz sól i gałkę muszkatową do smaku. Całość dokładnie mieszając dodając stopniowo mąkę. Następnie przełożyć masę do formy wysmarowanej tłuszczem o boku 22 cm. Wstawić do…

Ziołowy rosół z ryżem

Składniki: 1,25 l rosołu 250 g ryżu 4 łyżki posiekanej natki pietruszki 1-2 listki szałwii 15 g masła sól 8 łyżek parmezanu Sposób wykonania: Rosół zagotować po czy wsypać do niego ryż, trzymać na ogniu ok. 15 minut. do miękkości ryżu. Pod koniec gotowania dodać posiekaną natkę pietruszki, szałwię raz masło. Doprawić do smaku solą…