Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Konfitury

Konfitury ze śliwek i dyni

Składniki: 500 g śliwek 300 g miąższu z dyni 500 ml soku z pomarańczy 1 laska wanilii 2 łyżeczki mielonego imbiru 500 g cukru żelującego Sposób wykonania: Dynię pokroić w kostkę, śliwki przekroić na polówki i usnąć z mich pestki z wanilii wydrążyć miąższ. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać ze sobą, dodając sok pomarańczowy. Gotować na…

Konfitury z zielonych pomidorów

Składniki: 1 kg drobnych zielonych pomidorów 1 kg cukru pudru 1 szkl. wody 10 g kwasku cytrynowego 200 g orzechów włoskich Sposób wykonania: Pomidory sparzyć wrzątkiem po czym nakłuć je widelcem, wówczas zalać je wrzątkiem. Dodać jeszcze połowę kwasku cytrynowego i doprowadzić do wrzenia. W między czasie z cukru, wody oraz reszty kwasku cytrynowego ugotować…

Konfitury z arbuza

Składniki: 800 g arbuza 7-8 szkl. cukru sok i skórka starta z 4 cytryn 2 szkl. wody Sposób wykonania: Obranego arbuza pokroić na mniejsze kawałki i zalać zimną wodą po czym ugotować do miękkości. W między czasie z cytryny zetrzeć skórkę i wycisnąć sok, które wymieszać z połową cukru po czym zalać 2 szklankami wody…

Konfitury z białych czereśni

Składniki: 1 kg białych czereśni 1 kg cukru 1 cytryna 150 g orzechów włoskich 4/5 szkl. wody Sposób wykonania: Czereśnie wydrylować po czym do powstałych otworów  włożyć kawałek orzecha włoskiego. Następnie cytrynę zalać wodą i gotować około 3 minut po czym dodawać porcjami cukier i gotować aż powstanie gesty syrop. Włożyć do niego czereśnie i…