Składniki: 6 kotletów ze schabu 2 cebule 3 łyżki ketchupu 3 łyżki oliwy 2 łyżki posiekanej natki pietruszki sól pieprz Sposób wykonania: Cebulę posiekać po czym dodać do niej olej, ketchup oraz posiekaną natkę pietruszki. Następnie kotlety lekko rozbić i posmarować cebulową masą. Piec na ruszcie około 20 minut. Przed podaniem posypać solą oraz pieprzem.
Kategoria: Wieprzowina
Wieprzowina
Kotlety mielone z serem
by Weronika Maćkiewicz • • 0 Comments
Szynka
Kotlety mielone z ziołami szynką
by Waldek Łupiński • • 0 Comments
Wieprzowina
Kotleciki mielone z cebulą
by Agata Radwan • • 0 Comments
Wieprzowina
Roladki w cieście francuskim
by Mateusz Walaszek • • 0 Comments
Składniki: 500 g metki 1 puszka kukurydzy 150 g czerwonej papryki 2 łyżki relishu pomidorowego 1 opakowanie ciasta francuskiego Sos: 1 opakowanie sosu do pieczeni ¼ l wody 2 łyżki słodkiej śmietanki 1 łyżka relishu pomidorowego Sposób wykonania: Do metki dodać odsączoną kukurydzę, paprykę oraz relish pomidorowy. Całość dokładnie wymieszać. Następnie ciasto francuskie rozwałkować i…