
Składniki:
- 500 g surowej szynki
- 1 jabłko
- 2 łyżki masła
- 1 łyżeczka czarnej herbaty
- 1 łyżeczka zielonej herbaty
- 2 ząbki czosnku
- 1 łyżka mąki
- sól
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: gruby plater szynki wieprzowej z kością 2 łyżki cukru 1 łyżeczka rozmarynu 1 łyżeczka oregano 1 łyżeczka mięty 1 łyżeczka grubo zmielonego pieprzu sól Sposób przyrządzenia: Zioła zmieszać i obsypać nimi brzegi szynki. Cukier wsypać do rondelka i upalić na brązowy kolor, dodać cztery łyżki wody i dokładnie wymieszać. Mięso posolić, włożyć do żaroodpornego…
Składniki: 2 kg szynki wieprzowej 2 kg ziemniaków 3 duże cebule 4 łyżeczki ostrej musztardy 4 ząbki czosnku 2 łyżeczki tymianku 2 łyżeczki rozmarynu liść laurowy natka pietruszki sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Umyte mięso natrzeć musztardą wymieszaną ze zmiażdżonym czosnkiem ziołami, solą i pieprzem. Odstawić na 4 godziny w chłodne miejsce. Mięso zwinąć,…
Składniki: 2 kg szynki wieprzowej 4 dkg drożdży ½ kg maki 1 szklanka mleka 2 łyżeczki cukru 6 jajek 6 łyżek masła 4 żółtka sól, pieprz do smaku przyprawa do wieprzowiny Sposób przyrządzenia: Mięso umyć, osuszyć na papierowym ręczniku, oprószyć , solą, pieprzem i przyprawą do mięsa wieprzowego. Pokruszone drożdże wymieszać z 1/3 mąki, mlekiem…
Składniki: 15 dkg mąki 1 szklanka mleka 2 jajka 9 plasterków szynki drobiowej 35 dkg pieczarek 15 dkg sera żółtego Gouda 2 łyżki masła 1 szklanka śmietany sól, pieprz do smaku olej Sposób przyrządzenia: Mąkę wymieszać z jajkami, mlekiem i szczyptą soli. Pieczarki oczyścić ,pokroić w kosteczkę i podsmażyć na patelni na maśle. Dodać 2…