Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Baranina

Rumiane żeberka z jagnięciny

Składniki: 600 g żeberek jagnięcych 2 jaja 1 ząbek czosnku 2 łyżki mleka mąka bułka tarta tłuszcz sól Sposób wykonania: Żeberka pokrajać na mniejsze kawałki po czym lekko rozbić i natrzeć rozgniecionym czosnkiem oraz solą. Następnie obtoczyć żeberka w mące, potem w roztrzepanym jajku wymieszanym z mlekiem oraz szczyptą soli a na sam koniec w…

Udziec jagnięcy pieczony

Składniki: 1 udziec jagnięcy 3 drobno posiekane ząbki czosnku 2 łyżeczki posiekanego rozmarynu sos sojowy, sól i pieprz do smaku   Sposób przyrządzenia: Umyte i osuszone mięso ponacinać płytko ostrym nożem. Przyprawy wymieszać, wmasować w udziec. Mięso osznurować. Piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni C  do momentu aż głęboko nakłute okaże się upieczone.…

Pieczeń barania na kwaśno

Składniki: 1 kg kulki jagnięcej (mięso z udźca) 10 dkg słoniny mrożonej, pokrojonej w słupki 1 obrana, utarta na grubej tarce marchewka 4 drobno posiekane ząbki czosnku ocet winny jabłkowy 2 łyżki oleju sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Mięso umyć, osuszyć, naszpikować słupkami słoniny. Z marchewki, czosnku, octu, oleju, soli i pieprzu przygotować masę i natrzeć…

Mięso jagnięce duszone w sosie z granatów

Składniki 1 kg mięsa jagnięcego bez kości 1 szklanka czerwonego wina 1 miąższ z owocu granatu ½ szklanki soku z owoców granatu 1 łyżka soku z cytryny kilka listków mięty olej sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Mięso umyć, osuszyć, płytko ponacinać. Sok z granatów wymieszać z połową miąższu, dokładnie wmasować w mięso, odłożyć. Wino wymieszać z…