Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Cannelloni

Canelloni z warzywami

Składniki: 12 rurek cannelloni ½ op. mrożonej zupy jarzynowej ½ szkl. śmietany 5 dag starego parmezanu 3 łyżki oleju sól pieprz oregano Sposób wykonania: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. W między czasie warzywa podsmażyć na rozgrzanym oleju. Po czym doprawić je do smaku. Warzywami napełnić makaronowe rurki i przełożyć je do naczynia żaroodpornego wysmarowanego…

Canelloni z farszem mięsnym

Składniki: 16 rurek cannelloni 35 dag mielonego mięsa cebula ząbek czosnku pomidory z puszki 25 dag sera 4 łyżki starego parmezanu 1,5 szkl mleka oregano sól pieprz Sposób wykonania: Mięso podsmażyć razem z posiekaną cebula oraz czosnkiem po czym dodać pokrojone pomidory. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku. Trzymać na małym ogniu kilka minut…

Canalloni w sosie z mielonym

Składniki: 2 cebule 200 g pieczarek 5 łyżek bulionu 300 g mielonego mięsa 1 op. makaronu canneloni sól pieprz gałka muszkatołowa 1 l soku pomidorowego mąka Sposób wykonania: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. W między czasie cebule posiekać a pieczarki pokroić w plasterki i razem z mięsem przesmażyć, wówczas zalać całość bulionem i doprawić…

Cannelloni faszerowane paluszkami krabowymi lub mięsem kraba

Składniki: 12 rurek makaronu cannelloni Farsz: 50 dkg paluszków krabowych ¾ szklanki tartego sera parmezan 1 żółtko sól, pieprz posiekane, ulubione zioła sos beszamelowy ¼ szklanki tartego parmezanu Sposób przyrządzenia: W dużym garnku doprowadzić do wrzenia, dodać makaron, gotować około 8 minut, odcedzić, przelać zimną wodą, odstawić aby makaron obciekł. Przygotować farsz. Paluszki krabowe drobno…

Cannelloni w sosie

Składniki: 20 dag. pieczarek 2 cebule 5 łyżek bulionu 30 dag. mielonego mięsa opakowanie makaronu cannelloni sól pieprz gałka muszkatołowa 1 litr soku pomidorowego mąka Sposób przyrządzenia: Cebulę posiekać, pieczarki pokroić. Usmażyć z mięsem i połową cebuli. Wlać bulion i przyprawić. Makaron włożyć do wrzącej wody na 2 minuty. Wystudzić i napełnić farszem. Sok gotować…