Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Cannelloni

Cannelloni z miesem

Składniki: 250 g. makaronu cannelloni/grube rurki/ 50dag. mielonego mięsa 15 dag. pieczarek 1 cebula oliwa z oliwek sól, pieprz puszka pomidorów łyżka masła ząbek czosnku bazylia Sposób przygotowania: Makaron ugotować al dente w osolonym wrzątku z dodatkiem oliwy. Odcedzić, osączyć i przelać zimną wodą. Cebulę posiekać i zeszklić na 2 łyżkach oliwy. Dodać posiekane pieczarki…

Cannelloni z farszem mięsnym

Składniki: 350 g mieszanego mięsa mielonego, 2 łyżki oleju. 1 cebula, 1 ząbek czosnku. 1/2 pęczka oregano, 200 g pokrojonych pomidorów (z puszki), 1 łyżeczka marynowanego zielonego pieprzu, czarny pieprz, 16 rurek cannelloni 250 g sera ricotta, 375 ml mleka. 4 łyżki startego parmezanu. Sposób przyrządzenia: Mięso mocno podsmażyć na rozgrzanym oleju. Cebulę i czosnek…

Cannelloni

Składniki: 10 szt. cannelloni 200-250 g startego żółtego sera Nadzienie: ok.500g mielonej wołowiny 4-5 plastrów włoskiej mortadeli 1 duża cebula tłuszcz do smażenia pieprz i sól 5-6 łyżek sosu pomidorowego Sposób przyrządzenia: Pokrojoną cebulę podsmażamy na tłuszczu, dodajemy zmielone mięso. Smażymy, ciągle mieszając, aż mięso będzie miękkie. Dodajemy sos pomidorowy, pokrojoną mortadelę, dobrze mieszamy i…

Cannelloni z farszem mięsnym.

Składniki: 350 g mieszanego mięsa mielonego, 2 łyżki oleju. 1 cebula, 1 ząbek czosnku. 1/2 pęczka oregano, 200 g pokrojonych pomidorów (z puszki), 1 łyżeczka marynowanego zielonego pieprzu, czarny pieprz, 16 rurek cannelloni 250 g sera ricotta, 375 ml mleka. 4 łyżki startego parmezanu. Sposób przyrządzenia: Mięso mocno podsmażyć na rozgrzanym oleju. Cebulę i czosnek…