Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: zdrowe

Karp gotowany w warzywach z sosem sojowym

Składniki: 1 średni karp 60 dkg małych ziemniaczków 1 marchewka 1/3 szklanki sosu sojowego 5 łyżek cukru   Sposób przyrządzenia: Karpia sprawić i pokroić w małe dzwonka. Ziemniaki i marchewkę obrać. Zagotować ¾ litra wody. Do garnka z wrzącą wodą wrzucić ziemniaki pokrojoną w plasterki marchewkę i pokrojone dzwonka karpia, gotować na małym ogniu. Wsypać…

Filety z pangi zapiekane z winogronami

Składniki: 1 kiść jasnych winogron 70 dkg filetów z pangi sól, pieprz do smaku mąka 15 dkg masła ½ szklanki śmietany 1 ½ łyżki soku z cytryny   Sposób przyrządzenia: Winogrona umyć, osuszyć. Filety opłukać, osuszyć, oprószyć mąką, posolić. Na patelni roztopić masło, partiami układać filety, obsmażyć po 3-4 minuty z każdej strony na złocisty…

Pstrągi w sosie owocowym z migdałami

Składniki: 4 pstrągi 5 łyżek soku z cytryny 1 ½ szklanki jasnych winogron ½ szklanki bulionu z kostki 1 szklanka śmietany 2 łyżki mąki ½ szklanki płatków migdałowych sól, pieprz do smaku 5 łyżek masła ½ szklanki białego wina Sposób przyrządzenia: Ryby umyć, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą, pieprzem i obtoczyć w mące. Winogrona…

Filety z tilapii zapiekane z pieczarkami

Składniki: 1 kg filetów z tilapii mielony pieprz sok z cytryny 3 cebule ½ kg pieczarek 2 łyżki oleju 3 łyżki masła 1 ½ szklanki śmietany sól 3 łyżki mąki 4 łyżki ostrego żółtego sera olej Sposób przyrządzenia: Filety opłukać, podzielić na porcje, skropić sokiem z cytryny, oprószyć pieprzem. Cebulę obrać pokroić w plastry, obłożyć…

Lin w śmietanie Oli

Składniki: 1 kg lina 5 dkg grzybów 1 cebula 2 łyżki masła sól, pieprz do smaku ½ szklanki śmietany ½ pęczka natki pietruszki 2 litry wody Sposób przyrządzenia: Lina sprawić, umyć, osączyć, wykroić filety, wyjąć ości, mięso pokroić w kostkę. Umyte grzyby pokroić w paseczki, obraną cebule pokroić w kostkę i zrumienić na maśle, połączyć …