Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: zakąski

Ogórek nadziewany humusem Iwony

Składniki: 2 ogórki humus prażone ziarna sezamu grubo mielony kolorowy pieprz Sposób przyrządzenia: Ogórki obrać, pokroić w poprzek na kawałki o grubości około 2 cm. Łyżeczką wydrążyć w każdym kawałku gniazda nasienne, posolić, odstawić na kilka minut aby ogórek obciekł z wytwarzającego się soku. W międzyczasie humus wymieszać z sezamem i pieprzem. Każdy kawałek ogórka…

Papryka z parmezanem i parówka zapieczona w boczku Iwony

Składniki: 4 papryki (kolorowe) 8 parówek 16 plastrów wędzonego boczku sól, pieprz 8 łyżeczek parmezanu 2 łyżki majonezu Sposób przyrządzenia: Paprykę podzielić na ćwiartki, usunąć gniazda nasienne, przyprawić. Ser wymieszać z majonezem. Parówki obrać, podzielić na połówki. Każdą ćwiartkę papryki posmarować od wewnątrz masą serową, na niej ułożyć połówkę parówki, całość owinąć ciasno boczkiem i…

Słupki z melona w szynce parmeńskiej Iwony

Składniki: 1 dojrzały melon szynka parmeńska w plastrach Sposób przyrządzenia: Melon przekroić na połowę, usunąć gniazda nasienne, obrać ze skóry, a miąższ pokroić na słupki  o boku około 15 ml. Każdy słupek owinąć plastrem szynki, spiąć wykałaczką, posmarować dobrą oliwą i oprószyć grubo mielonym kolorowym pieprzem. Schłodzić lekko przed podaniem.

Przekąska z bakłażana Iwony

Składniki: 2 bakłażany 3 pomidory 2/3 szklanki tartego parmezanu 2 rozgniecione ząbki czosnku 6 łyżek majonezu 2 łyżki posiekanych drobno ulubionych ziół sól, pieprz oliwa Sposób przyrządzenia: Bakłażany umyć, osuszyć, pokroić w poprzek na plastry. Każdy plaster posolić i odłożyć na sito aby obsączyć  z wydzielającego się soku. Plastry osuszyć, przyprawić pieprzem i obsmażyć z…