Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Przekąska z bakłażana Iwony

Składniki:

    • 2 bakłażany
    • 3 pomidory
    • 2/3 szklanki tartego parmezanu
    • 2 rozgniecione ząbki czosnku
    • 6 łyżek majonezu
    • 2 łyżki posiekanych drobno ulubionych ziół
    • sól, pieprz
    • oliwa


    Sposób przyrządzenia:

    Bakłażany umyć, osuszyć, pokroić w poprzek na plastry. Każdy plaster posolić i odłożyć na sito aby obsączyć  z wydzielającego się soku. Plastry osuszyć, przyprawić pieprzem i obsmażyć z obydwu stron na rozgrzanej oliwie, wykładać na ręcznik papierowy. Majonez wymieszać z parmezanem, ziołami i czosnkiem. Na każdym plastrze bakłażana rozsmarować przygotowaną pastę i udekorować przyprawionym solą i pieprzem plasterkiem pomidora. Półmisek wyłożyć liśćmi sałaty i na niej układać przygotowane plastry bakłażana.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *