
Składniki:
- 1 kg filetów pangi
- 1 cytryna
- ½ szklanki posiekanej natki pietruszki
- 1 łyżeczka suszonego estragonu
- 2 łyżki masła
- sól, pieprz do smaku
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1 sprawiony karp/ około 1 kg/ 20 dkg pieczarek 3 pomarańcze 4 dkg masła 2 szklanki białego wytrawnego wina sól, pieprz do smaku bułka tarta garść świeżych listków mięty Sposób przyrządzenia: Pomarańcze sparzyć, pokroić w plastry razem ze skórką. Pieczarki umyć, osuszyć i pokroić w cienkie plasterki. Sprawioną rybę ułożyć w natłuszczonym żaroodpornym naczyniu…
Składniki: 4 kostki filetów z dorsza 1 marchewka 1 pietruszka kawałek selera 1 duża cebula 8 pieczarek sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Jarzyny umyć, obrać, poszatkować na grubej tarce, cebulę i pieczarki pokroić w kostkę. W rękawie do pieczenia ułożyć warstwami, na przemian, jarzyny wymieszane z pieczarkami i cebulą, rybę i tak do skończenia…
Składniki: 4 filety z dorsza czerwona papryka 2-3 pomidory przyprawa do ryb 1 cebula 1 naturalny jogurt olej Sposób przyrządzenia: Filety z dorsza umyć, osączyć na papierowym ręczniku i posypać przyprawą do ryb wg/ uznania, zalać jogurtem na około 2 godziny. Po tym czasie obtoczyć w mące i obsmażyć na oleju. Przygotować formę do zapiekania,…