
Składniki:
- ½ kg filetów rybnych
- 2 małe bułki
- 15 dkg słoniny
- 2 cebule
- 1 pęczek pietruszki
- 2 jajka
- sól, pieprz do smaku
- szczypta gałki muszkatołowej
- masło lub olej do smażenia
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: ½ kg filetów z fladry cytryna sól, pieprz cayenne 2 puszki groszku konserwowego 1 duża cukinia/ 30 dkg/ 1 duża kalarepka 25 dkg marchewki kawałek imbiru 4 łyżki sosu sojowego olej Sposób przyrządzenia: Filety umyć, osuszyć, pokroić w paseczki o szerokości około2-3 cm. Cytrynę sparzyć, z połowy otrzeć skórkę. Sok wycisnąć z całego owocu,…
Składniki: karp/około 1 ½ kg/ 15 dkg słoniny 30 dkg pieczarek 1 cebula 2 łyżki bułki tartej 1 jajko 3 łyżki mleka 1 łyżka mąki 2 łyżki masła sól, pieprz do smaku 1 szklanka czerwonego wytrawnego wina szczypta tymianku Sposób przyrządzenia: Oczyszczoną rybę natrzeć solą i odstawić na 30 minut. Słoninę pokroić w kosteczkę i…
Składniki: 50 dkg małych ziemniaków 1 marchewka 1 mały karp ½ szklanki sosu sojowego 5 łyżek cukru Sposób przyrządzenia: Karpia sprawić i pokroić w małe dzwonka. Ziemniaki obrać, oczyścić marchewkę. Zagotować ¾ litra wody. Do garnka z wrzącą wodą wrzucić ziemniaki marchewkę, oraz dzwonka karpia, gotować na małym ogniu około 10 minut. Wsypać cukier i…