Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: w warzywach

Łosoś z piekarnika Iwony

Składniki: 1 kg filetów z łososia 2 cytryny 4 łyżki oliwy sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: 2 cytryny umyć, z jednej wycisnąć sok, drugą pokroić  w plasterki. Filety umyć, osuszyć, pokroić w plastry. Blachę posmarować łyżką oliwy, ułożyć  kawałki ryby, oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny i 3 łyżkami  oliwy. Piekarnik rozgrzać…

Duszony okoń z jarzynami Iwony

Składniki: 20 dkg filetów z okonia sok z cytryny 3 marchewki 1 kalarepka 1 cebula łyżeczka  masła ½ szklanki posiekanego szczypiorku Sposób przyrządzenia: Rybę opłukać, osuszyć i posypać z obu stron solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny. Kalarepkę, marchewkę i cebulę oczyścić i pokroić w wąskie paseczki. Na patelni rozgrzać tłuszcz i podsmażyć warzywa.…

Flądra z woka z warzywami Iwony

Składniki: ½ kg filetów z fladry cytryna sól, pieprz cayenne 2 puszki groszku konserwowego 1 duża cukinia/ 30 dkg/ 1 duża kalarepka 25 dkg marchewki kawałek imbiru 4 łyżki sosu sojowego olej Sposób przyrządzenia: Filety umyć, osuszyć, pokroić w paseczki o szerokości  około2-3 cm. Cytrynę  sparzyć, z połowy otrzeć skórkę. Sok wycisnąć  z całego owocu,…