Składniki:
- 4 dzwonka z halibuta
- ½ szkl. białego wina
- 1 łyżeczka octu owocowego
- 1 łyżka przyprawy do ryb
- 2 łyżki oliwy
Sos cebulowy:
- ½ szkl. jogurtu
- 10 dag serka homogenizowanego o smaku ziołowym
- 1 łyżka majonezu
- 4 dymki
- sól
- pieprz
Składniki: ¼ szkl. oliwy 1 ząbek czosnku 2 łyżeczki ziół włoskich 2 łyżki soku z cytryny 4 steki jagnięce Sałatka z fasolą 200 g fasolki szparagowej 200 g fasolki lima 250 g pomidorów 2 łyżki oliwy 1 łyżka soku z cytryny rukola Sposób wykonania: Oliwę wymieszać z rozgniecionym czosnkiem, sokiem z cytryny oraz ziołami włoskimi.…
Składniki: 2 łyżki musztardy 2 łyżki miodu 2 łyżki oliwy 2 łyżki soku z cytryny 1 łyżeczka mielonej kolendry 1 łyżeczka natki pietruszki 1 łyżeczka posiekanego szczypiorku 4 medaliony wieprzowe 2 pęczki szparagów 1 łyżka oliwy 2 łyżki soku z cytryny Sposób wykonania: Miód wymieszać z musztardą, oliwą, sokiem z cytryny, natką pietruszki, szczypiorkiem oraz…