Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: smak

Kalafior z masłem orzechowym

Składniki: 1 duży  kalafior/ około 1 kg/ 10 dkg orzeszków ziemnych 10 dkg masła 1 łyżeczka przyprawy curry 3 krople sosu worcester sól do smaku Sposób wykonania: Kalafior rozdzielić na większe różyczki i zagotować w osolonej wodzie, wodę odlać, odstawić do osączenia. Orzeszki drobno posiekać i podsmażyć na złoto na roztopionym maśle. Doprawić do smaku…

Przekąska z ogórka, sera i wędzonego łososia

Składniki: 20 plastrów świeżego ogórka o grubości 5 mm każdy 1 opakowanie twarogu o smaku ziołowo czosnkowym = śmietana wędzony łosoś w plastrach pokrojony w kwadraty o boku 2,5 cm Sposób przyrządzenia: Ser wymieszać ze śmietaną aby uzyskać masę nadającą się do wygniatania z rękawa do zdobienia ciast. Na każdy plaster ogórka wycisnąć z rękawa…

Zapiekana tilapia

Składniki: filety z tilapii lub pangi sól, pieprz do smaku sok z 3 cytryn 10 opieczonych kromek chleba tostowego ½ łyżeczki musztardy w proszku 1 łyżka posiekanego koperku 5 posiekanych drobno cebulek szalotka 10 osączonych, posiekanych marynowanych pieczarek 1 szklanka esencjonalnego buliony drobiowego 10 pokrojonych w kostkę paluszków (pałeczek) krabowych 1 szklanka roztopionego masła 2…

Hiszpańska zupa czosnkowa

Składniki: 2 piersi z kurczaka pęczek włoszczyzny liści laurowy, pieprz ziarnisty, ziele angielskie (do smaku) 2 cebule 12 – 14 ząbków czosnku oliwa z oliwek kieliszek czerwonego wina 2 łyżki koncentratu pomidorowego żółtko 1 litr bulionu mięsnego sól, pieprz, suszony majeranek Sposób przyrządzenia: Filet z kurczaka pokroić w grubą kostkę, obsmażyć na oliwie. Warzywa umyć,…