Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: rybne

Wigilijny karp panierowany Iwony

Składniki: karp/około 2 kg/ 2 jajka 6 łyżek mąki (pszenna i ziemniaczana) ½ szklanki bułki tartej ½ kostki masła sok z cytryny sól, biały pieprz do smaku Sposób wykonania: Rybę oczyścić, podzielić na dzwonka, oprószyć solą i pieprzem, lekko skropić cytryną i odstawić na 30 minut w chłodne miejsce. Panierować kolejno w mące, rozkłóconych jajkach…

Pstrąg z chrzanem Henryka

Składniki: 2 pstrągi 2 ząbki czosnku 1 cytryna ½ pęczka natki pietruszki 1/3 szklanki oleju sól, pieprz do smaku świeżo starty chrzan Sposób przyrządzenia; Oczyścić i sprawić pstrągi, pozostawić głowy, usunąć oczy. Rybę dokładnie umyć, osuszyć, natrzeć czosnkiem roztartym z solą, oprószyć pieprzem. Do każdej ryby włożyć po kilka gałązek natki pietruszki, skropić mięso sokiem…

Kostki rybne na ostro

Składniki: 4 kostki rybne 2 łyżki bułki tartej 2 łyżki musztardy 2 jajka sól, majeranek, tymianek 3 łyżki oleju ½ szklanki majonezu 1 łyżeczka  przyprawy curry cytryna 2 pomidory Sposób wykonania: Kostki rybne rozmrozić, jajko rozmącić, wymieszać z bułką tartą i musztardą. Pastę przyprawić, solą, majerankiem, tymiankiem. Małą blaszkę posmarować olejem. Kostki rybne ułożyć na…