Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: ryba

Pieczony pstrąg Mateusza

Jest to odpowiednie miejsce dla miłośników ryb. Wypróbuj nasze przepisy. Tym razem pstrąg w roli głównej. Przepis zawiera: pstrąga, natkę pietruszki, czosnek, masło i cytrynę.
 

Składniki:

  • 2 pstrągi
  • ½ pęczka natki pietruszki
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 łyżki miękkiego masła
  • 1 cytryna 
  • sól
  • pieprz

Świąteczna rybka z rodzynkami Michała

 
Święta coraz bliżej, więc nie może zabraknąć przepisu na rybę. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: filetów rybnych, rodzynek, cytryny i jajek. 
 

Składniki:

  • 2 filety z dorsza
  • 2 jajka
  • mąka
  • bułka tara
  • ½ cytryny
  • sól
  • pieprz
 

 Marynata:

  • 1 garść rodzynek
  • 1 szkl octu
  • 1 i 3/4 szkl wody
  • 1 łyżeczka soli
  • 2 łyżeczki cukru
  • 1 łyżeczka czerwonego pieprzu
  • 1 cebula 
  • kilka ziarenek ziela angielskiego
  • 1 listek laurowy

Tuńczyk z grilla Natalii

Dla miłośników ryb. Zbiór znakomitych przepisów. Dziś przepis na tuńczyka z grilla pomysłu Natalii. Przepis zawiera: steki z tuńczyka, oliwę z oliwek, sok z cytryny, kolendrę i czosnek. 
 

Składniki:

  • 2 steki z tuńczyka
  • 5 łyżek oliwy z oliwek
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 1 łyżeczka kolendry 
  • 2 ząbki czosnku
  • ½ łyżeczki kminku
  • sól
  • pieprz 

Pieczone dzwonka z łososia Małgorzaty

A teraz łosoś w roli głównej czyli przepis na pieczone dzwonka z łososia Małgorzaty. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: dzwonek z łososia, soku z cytryny, masła i imbiru. 
 

Składniki:

  • 4 dzwonka łososia
  • oliwa do smażenia
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • 6 łyżek miękkiego masła
  • 2 łyżki świeżo wyciśniętego soku z cytryny
  • 2 łyżki świeżo startego korzenia imbiru
  • 2 łyżki drobno posiekanego szczypiorku
  • sól
  • pieprz

Stek z halibuta Teresy

Pychotka.pl gorąco poleca sprawdzone przepisy na znakomitości z ryb. Dziś przepis na steka z halibuta. Do jego wykonania potrzebujesz: oleju z pestek winogron, soku z cytryny, czosnku i przypraw.    
 

Składniki:

  • 2 steki z halibuta
  • 1 cytryna
  • 1 ząbek czosnku
  • 3 łyżki oleju z pestek winogron
  • mielony grubo kolorowy pieprz
  • sól