Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: ryba

Pieczony filet łososia Aldony

Jest to odpowiednie miejsce dla miłośników ryb. Wypróbuj nasze przepisy. Pieczony filet łososia Aldony. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: filetu z łososia, czosnku, cytryny i tymianku. 
 

Składniki:

  • 1 duży filet z łososia bez skóry i ości
  • 2 ząbki czosnku 
  • 1 cytryna
  • 1 łyżeczka tymianku
  • 1 łyżka oliwy
  • sól
  • pieprz
 

Grillowany dorsz Franka

Mamy dla Was przepis na pysznego grillowanego dorsza przepisu Franka. Do jego wykonania będziesz potrzebować: filetów z dorsza, oliwy z oliwek, czosnku i tymianku.   
 

Składniki:

  • 2 filety z dorsza 
  • 2 łyżki posiekanego rozmarynu
  • 2 ząbki czosnku 
  • 4 łyżki oliwy z oliwek 
  • 4 gałązki tymianku
  • 2 liście laurowe
  • starta skórka z 1 cytryny
  • pieprz
  • sól

 
 

Pstrągi z grilla Iwony

Przez żołądek do serca. Pyszne grillowane ryby. Dziś pstrąg w roli głównej. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: pstrągów, masła, natki pietruszki i soku z cytryny.   
 

Składniki:

  • 4 pstrągi tęczowe
  • 1 pęczek natki pietruszki
  • 4 łyżki masła 
  • 1 cytryna
  • sól
  • pieprz 
 

Ryba w panierce Wandy

Pyszne i sprawdzone przepisy na potrawy z ryb. Dziś przepis na rybę w panierce Wandy. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: filetów rybnych, bułki tartej, jajek oraz oleju do smażenia. 
 

Składniki:

  • 1 duży filet ryby
  • 1 szkl bułki tartej
  • ½ szkl mąki
  • 2 jaka
  • posiekana natka koperku
  • 1 łyżeczka startej skórki z cytryny
  • ½  cytryny
  • olej do smażenia
  • pieprz
  • sól