Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tuńczyk z grilla Natalii

Dla miłośników ryb. Zbiór znakomitych przepisów. Dziś przepis na tuńczyka z grilla pomysłu Natalii. Przepis zawiera: steki z tuńczyka, oliwę z oliwek, sok z cytryny, kolendrę i czosnek. 
 

Składniki:

  • 2 steki z tuńczyka
  • 5 łyżek oliwy z oliwek
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 1 łyżeczka kolendry 
  • 2 ząbki czosnku
  • ½ łyżeczki kminku
  • sól
  • pieprz 

Sposób wykonania:

  1. Mięso dokładnie oczyścić i osuszyć na papierowym ręczniku.
    Następnie oliwę z oliwek wymieszać z sokiem z cytryny.
    Dodać kolerndrę oraz obrany czosnek przeciśnięty przez praskę.
    Wrzucić jeszcze kminek i razem wymieszać.
    Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Powstałą marynatą dokładnie natrzeć rybę.
    Odstawić na co najmniej 30 minut, aby mięso przegryzło się z przyprawami.
    Po tym czasie kłaść na rozgrzanym ruszcie,.
    Grillować po kilka minut z obu stron. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *