Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Marynata do wieprzowiny Konrada

Tym razem przepis na marynatę, która idealnie sprawdzi się do mięs wieprzowych. Do jej wykonania potrzebujesz: czerwonego wina, oliwy z oliwek, czosnku, majeranku i tymianku. 
 

Składniki:

  • 3 kieliszki czerwonego wina
  • ½ szkl oliwy z oliwek 
  • 3 łyżki musztardy
  • 3 ząbki czosnku
  • 2 łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki sosu worchestershire
  • 2 łyżeczki słodkiej papryki
  • spora garść suszonego majeranku
  • kilka gałek tymianku 
  • 2 listki laurowe
  • 1 łyżeczka ziarnistego pieprzu 
  • 2 łyżki octu winnego

Sposób wykonania:

  1. Do naczynia wlać wino oraz oliwę z oliwek.
    Wymieszać po czym dodać obrany czosnek przeciśnięty przez praskę, musztardę i sos Worcester.
    Następnie wrzucić tymianek, majeranek, ziarenka pieprzu i liście laurowe.
    Całość przemieszać i dodać jeszcze ocet winny, sól oraz słodką paprykę.
    Dokładnie wymieszać, aby składniki się ze sobą połączyły.
    Do tak przygotowanej marynaty wstawić mięso.
    Im dłużej mięso się będzie marynować tym lepiej. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *