Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: przepis na rybę

Sandacz przykryty pieczarkami

Składniki: 1 kg sandacza 150 g pieczarek 30 g tłuszczu 30 g mąki 40 g masła sól posiekana natka pietrsuzki Sposób wykonania: Sandacza odfiletować i pokroić na porcję, które oprószyć solą i obtoczyć w mące po czym smażyć na rozgzranym tłuszczu. W między czasie pieczarki pokroić w plasterki i obsmazyć je na rozgzranym maśle po…

Śledzie z rusztu

Składniki: 50 dag świeżych śledzi sok z 1/2 cytryny 3-4 łyżki oliwy sól i pieprz Sposób wykonania: Śledzie oczyścić po czym skropić je sokiem z cytryny. Następnie oprószyć solą oraz pieprzem i skropić oliwą. Ułożyć śledzie na ruszcie i piec około 20 minut.

Karp z kawałkiem masła

Składniki: 1,5 kg karpia 2 jaja 5 łyżek mąki 6 łyżek drobno utartej bułki cytryna 1/2 kostki masła lub margaryny sól, biały pieprz Sposób wykonania: Rybę pokroić na dzwonka, które oprószyć solą, pieprzem oraz skropić sokiem z cytryny. Odstawić na 30 minut w chłodne miejsce. Po tym czasie dzwonka oprószyć mąką i obtoczyć w roztrzepanych…

Smażony karp Ali

Składniki: 1 karp (1 kg) 1/4 szklanki mąki pszennej sól 5 łyżek oleju 1 łyżka masła plasterki cytryny gałązki natki pietruszki Sposób wykonania: Oczyszczonego karpia pokroić na dzwonka. Dzwonka te obtoczyć w mące i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron aż staną się rumiane. Gdy karp będzie prawie gotowy wrzucić jeszcze kawałek masła. Po…