Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: poledwica

Polędwiczki wieprzowe z czereśniami i papryką

Składniki: 50 dkg polędwiczek wieprzowych pokrojonych w plasterki 1 łyżka oleju 1 oczyszczona, pokrojona w paski zielona papryka 1 oczyszczona, pokrojona w paski żółta papryka 1,5 szklanki wydrylowanych czereśni 2 łyżki sosu chili słodko ostrego 2 łyżki sosu słodko kwaśnego Sposób przyrządzenia: Na patelni rozgrzać olej, dodać mięso, smażyć 4 minuty. Dodać pokrojoną w paski…

Pikantne polędwiczki z grilla Iwony

Składniki: 3 wieprzowe polędwiczki po strąku zielonej i czerwonej papryki ½ szklanki oleju 1 cebula Vegeta pikantna po 2 gałązki tymianku i rozmarynu ½ cytryny sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Cebule obrać pokroić w cieniutkie krążki. Z cytryny zetrzeć skórę i wycisnąć sok. Olej wymieszać z cebulą, listkami tymianku i rozmarynu, trzema łyżkami Vegety.…

Polędwiczki wieprzowe grillowane w musztardowej glazurze

Składniki: 1 kg polędwiczek wieprzowych Marynata: 2 łyżki ulubionej musztardy 4 rozgniecione ząbki czosnku 2 łyżki soku z cytryny 1 łyżeczka koniaku sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Polędwiczki umyć, dokładnie osuszyć. Składniki marynaty zmiksować natrzeć nią polędwiczki, odstawić na 30 minut. Piec na dobrze nagrzanym grillu obracając kilkakrotnie. Mięso możemy podawać gdy temperatura wewnątrz…