Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: poledwica

Carpaccio z parmezanem

Składniki: 10 dag polędwicy wolowej ½ cytryny 2 łyżki oliwy 2 dag parmezanu sól Sposób wykonania: Zamrożona polędwice pokroić w cienkie plasterki, które ułożyć na talerzu. Następnie skropić je sokiem z cytryny, oliwa i oprószyć solą. Na koniec rozłożyć wiórki parmzenu.

Grillowana polędwica wołowa

Składniki: 1 kg polędwicy przyprawa do grilla olej Sposób przyrządzenia: Mięso umyć, osuszyć na papierowym ręczniku, pokroić na 2-3cm plastry. 3 Łyżki przyprawy wymieszać z 6 łyżkami oleju, dodać do mięsa i odstawić na godzinę. Plastry polędwicy piec na ruszcie do momentu, aż uzyska złocisty kolor/ około 15-20 minut / z każdej strony. Przepis na…

Polędwiczki wieprzowe w pikantnym sosie

Składniki: 3 łyżki musztardy ½ łyżeczki soli ½ łyżeczki pieprzu mielonego 50 dkg polędwicy 2 łyżki oleju 4 łyżki octu winnego 2 łyżki syropu klonowego lub 1 miodu 1,5 łyżeczki posiekanej szałwi Sposób przyrządzenia: W małej miseczce wymieszać 1 łyżkę musztardy, sól i pieprz, nasmarować mieszanką polędwiczki. Na dużej patelni rozgrzać olej, obrumienić polędwiczki ze…

Polędwica z marchewką

Składniki: 300 g polędwicy jajko bułka tarta 10 marchewek oliwa ¼ kostki masła kostka rosołowa sól pieprz cukier Sposób wykonania: Obraną marchew pokroić w plastry, które posypać łyżką cukru i wrzucić na patelni z rozgrzanym masłem po czym stopniowo wlewać bulion z dodatkiem kostki rosołowej i dusić na małym ogniu. W między czasie mięso pokroić…

Sałatka makaronowa z papryką i kukurydzą

Składniki: ½ kg makaronu 2 czerwone papryki 1 ogórek puszka kukurydzy cebula 200 g polędwicy 100 żółtego sera 100 g kapusty pekińskiej kilka łyżek majonezu sól pieprz Sposób wykonania: Kapustę poszatkować, paprykę pokroić w kostkę, ogórek w plasterki, kukurydze odsączyć z zalewy, cebule posiekać, polędwice pokroić w paseczki z ser zetrzeć na tarce. Wszystkie składniki…