Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: pasztet

Borowikowy pasztet

Składniki: 10 dag suszonych borowików kostka bulionu grzybowego  200 ml śmietany 10 dag masła 2 cebule 3 bułki 5 jaj 2 łyżki pszennej mąki razowej 1 łyżeczka majeranku 1 kieliszek miodu pitnego sól pieprz Sposób wykonania: Grzyby zalać niewielką ilością wody i odstawić na noc. Następnego dnia ugotować w tej samej wozie w której się…

Polędwica na grzance

Składniki: 40 dag polędwicy wołowej 4 kromki bułki 4 cienkie plasterki pasztetu ½ łyżeczki posiekanego rozmarynu 2 łyżki masła sól pieprz 1 łyżeczka startego parmezanu Sposób wykonania: Polędwice wołową pokroić na plastry. Następnie kromki bułki posmarować masłem oraz pasztetem po czym ułożyć na nich mięso. Lekko docisnąć  ręką po czym oprószyć solą, pieprzem oraz rozmarynem.…

Pasztet z wątróbek drobiowych

Składniki:

  • 1kg wątróbek drobiowych
  • 35 dag wieprzowiny (najlepiej podgardla wieprzowego)
  • 30 dag innego mięsa (np. wołowina ale nie kurczak!)
  • 2 jajka
  • 2 plastry słoniny
  • 3 łyżki żelatyny
  • 25 g koniaku
  • sół
  • pieprz
  • gałka muszkatołowa
  • imbir
  • bazylia
  • cynamon
  • goździki
  • liście laurowe