Składniki:
- 1/8 szkl. startego chrzanu
- ¼ szkl. tłustej śmietany
- 1/8 łyżeczki aromatyzowanej soli
- 12 rozłupanych ostryg
- pieprz
- 12 azjatyckich łyżek do zupy
- 1 cytryna
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki:
Składniki: 500 g ostryg bez skorup 2 szkl wody ½ szkl cebuli pokrojonej w kostkę ½ szkl selera pokrojonego w kostkę 6 łyżek masła 1 ½ szkl śmietany 2 łyżki posiekanej natki pietruszki łyżka posiekanej trybuli pieprz Sposób wykonania; Ostrygi przełożyć do rondelka, zalać je 2 szklankami wody i podgrzewać około 5 minut. Po tym…
Składniki: 16 ostryg 250 g botwiny 1 pęczek cebulki dymki 3 ząbki czosnku 300 g masła 4 łyżki bulionu sól pieprz 3 żółtka 125 ml wytrawnego białego wina 2 gałązki estragonu 2 gałązki trybuli Sposób wykonania: Posiekana dymkę i czosnek przesmażyć na 2 łyżkach rozgrzanego masła, wówczas dodać posiekaną botwinę i dusić przez kilka minut.…