
Składniki:
- 2 kg żeberek
- duży słoiczek dżemu pomarańczowego
- 1 pikantny keczup
- 2 duże cebule
- 8 ząbków czosnku
- 2 łyżeczki tymianku
- łyżeczka rozmarynu
- sól, pieprz do smaku
- 2 duże pomarańcze
- olej do smażenia


Składniki;
Sos
Składniki:


Składniki:
Marynata:

Składniki: 2 łyżki oliwy z oliwek 4 gicze jagnięce 2 ząbki czosnku cebula zielona papryka ¾ łyżeczki tymianku łyżeczka cząbru łyżeczka soli ¼ łyżeczki pieprzu 1 szkl soku pomidorowego ½ szkl wytrawnego czerwonego wina 3 łyżki mąki pszennej 3 łyżki wody Sposób wykonania: Na rozgrzanej oliwie przesmażyć mięso ze wszystkich stron po czym odstawić na…
Składniki: 3 szkl czerstwego chleba wymieszanego ze szczyptą tymianku, szałwii, rozmarynu i startej skórki z cytryny 2 szkl ugotowanego indyka pokrojonego w kostkę 350 ml gotowej zupy-kremu z pieczarek ½ szkl posiekanego selera naciowego ½ szkl posiekanej cebuli łyżeczka przyprawy do drobiu ½ łyżeczki pieprzu Sposób wykonania: Do dużej miski wrzucić chleb z przyprawami. Dodać…