Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: mięso wieprzowe

Duszone żeberka

Składniki: 1,5 kg żeberek 4 cebule 3 listki laurowe 5 ziarenek ziele angielskiego 1 łyżka vegety łyżka majeranku sól pieprz słodka mielona papryka olej Sposób wykonania: Żeberka podzielić na porcje, które obsmażyć na rozgrzanym oleju po czym obsmażyć je na rozgrzanym oleju. Następnie przełożyć je do rondla, dodać ziele angielskie, listki laurowe oraz posiekaną cebulę.…

Domowe flaki

Składniki: 1 kg flaków wieprzowych przypawa do flaków sól pieprz maggi włoszczyzna konne trat pomidorowy Sposób wykonania: Flaki pokroić po czym zalać je osoloną wodą i gotować około 15 minut. Po tym czasie wymienić wodę na świeża i gotować kolejne 15 minut po czym znów wymienić wodę i w tej gotować flaki do miękkości. Wówczas…

Duszone pulpety z ryżem

Składniki: 1 kg białej kapusty ½ kg mielonego mięsa 2 szkl. ryżu ½ szkl. kaszy manny 5 jajek sól pieprz 2 kostki rosołowe mąka przecier pomidorowy Sposób wykonania: Kapustę poszatkować po czym dodać mięso, ryż, kasze oraz wbić jajka. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku. Z powstałej masy formować pulpety, które obtoczyć w mące…