
Składniki:
- ½ kg białego sera twarogowego
- 2 jajka
- 2 łyżki śmietany
- 1 szkl maki
- ½ kostki masła
- 1 łyżka bułki tartej
- sól
- cukier
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 2 dag suszonych grzybów 2 jajka 1 łyżka masła 2 łyżki mąki szczypta soli Sposób wykonania: Grzyby zalać niewielką ilością wody i odstawić na godzinę. Po tym czasie ugotować do miękkości w wodzie w której się moczyły. Wówczas je odcedzić i drobno pokroić. Następnie utrzeć masło razem z żółtkami i solą na jednolitą masę…
Składniki: 4 łyżki mąki 2 jajka 1 łyżka masła sól Sposób wykonania: Masło utrzeć razem z żółtkami, natomiast białka ubić na sztywną pianę z dodatkiem soli. Następnie na żółtka nakładać piane, posypując mąką, delikatnie wymieszać i kłaść ma osolony wrzątek. Gotować około 2 minut, aż kluski wypłyną na wierzch.