Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: jarzyny

Surówka marchewkowo-migdałowa Iwony

Składniki: 2 duże marchewki 2 łyżki płatków migdałowych 1 duża twarda gruszka 1 łyżka z soku z cytryny kilka gałązek świeżej mięty Sos:2 łyżki serka homogenizowanego 2 łyżki majonezu 1 łyżka mleka kminek, biały  pieprz, sól do smaku Sposób przyrządzenia: Przygotować  sos, wymieszać majonez, serek homogenizowany i mleko ,przyprawić do smaku solą, pieprzem i kminkiem,…

Surówka z nowalijek Iwony

Składniki: 3 ogórki wężowe 4 pęczki rzodkiewek 3 pęczki szczypiorku 2 szklanki śmietany cukier, sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Warzywa umyć, oczyścić. Ogórki i rzodkiewkę pokroić w plasterki. Szczypiorek opłukać, osączyć na papierowym ręczniku i posiekać, śmietanę wymieszać z solą, pieprzem i cukrem, składniki wymieszać i wyłożyć do uprzednio przygotowanych salaterek.

Surówka warzywna Iwony

Składniki: 2 pomidory mała cukinia 2 jabłka 8 małych czerwonych cebul 3 ząbki czosnku 2 czerwone papryki sok z ½ cytryny sól, pieprz do smaku 4 łyżki oliwy z oliwek Sposób przyrządzenia: Czosnek obrać, pokroić na połówki i natrzeć boki salaterki. Cebulę obrać i pokroić w talarki. Pomidory i cukinię umyć, przekroić na połówki, usunąć…